OM EMS

Leverandør av stålbygg, elementer og festemateriell

Velkommen til vårt anerkjente bygghandelsfirma, spesialisert på bygging av stålbygg og levering av førsteklasses sandwichelementer for tak og vegg fra store europeiske produsenter.

Vi tilbyr et bredt produktspekter, inkludert dører og tilbehør, skreddersydd for ulike behov.

Med snart 30 års erfaring i bygging med sandwichelementer, var vi blant de første som introduserte disse elementene i større volum fra tyske produsenter til det norske markedet allerede i 1987. Denne pionerånden har vi fortsatt med, og vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid på det norske markedet sammen med våre anerkjente tyske partnere, inkludert Thyssen, Roma, Kingspan, WDI, Fischer, og mange flere.

Vi er godt rustet til å påta oss både større og mindre monteringsoppdrag. EMS har sentralgodkjenning i klasse 2 for stålbygg med elementer, noe som er en bekreftelse på vår kompetanse og profesjonalitet.

Enten det dreier seg om stålbygg eller levering av sandwichelementer, står vi klare til å møte dine behov med pålitelighet, høy kvalitet og en dedikert tilnærming til hvert prosjekt.

Ta det neste skrittet mot en solid og vellykket byggeprosess sammen med E-M-S. Kontakt oss i dag for å utforske mulighetene og realisere dine byggambisjoner!