Totalleverandør av stålbygg

Fra tegning og prosjektering – til ferdig levert bygg. For industri/lager, næringsmiddel og landbruk.
Ta kontakt for pris

Få kvalitetssikrede stålbygg og stålhaller fra E-M-S. Din pålitelige partner siden 1987!

Med over 30 års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss ekspertise i å levere stålbygg i ulike størrelser. Enten du trenger et bygg på så lite som 84 kvm eller et storslagent bygg med en grunnflate på 3300 kvm og en spennvidde på 33 meter, er vi her for å oppfylle dine behov.

Våre bygg leveres med høykvalitetsprodukter:

  • Tyskproduserte sandwichelementer fra Romakowski GmbH.
  • Stålplater og takplater fra Munker GmbH.
  • Festesystemer av super kvalitet fra PMJ-tech i Sveits.
  • Vi tar oss av hele bestillingsprosessen om ønskelig.
  • Tett samarbeid med deg for å planlegge bygget etter dine behov.
  • Prosjekteringen inkluderer fundament og leveres som et ferdig bygg.

Vi tar oss også av viktige aspekter som energiberegning, brannsikring, fundament, byggesøknad og søknad til arbeidstilsynet. Du kan føle deg trygg på at alle detaljer blir ivaretatt av vårt dedikerte team.

Gode referanser

Vi er stolte av våre referanseprosjekter innen stålbygg, som inkluderer anerkjente selskaper som Nortura, Prior, Bachegruppen, Statoil, Mowi, SAS, Forsvaret, flere fylkeskommuner, Skjeggerød og mange flere kvalitetsbevisste kunder. Deres tillit er en bekreftelse på vår kompetanse og pålitelighet.

Sanwichelement - veggelement som er isolert

Har du spørsmål eller trenger pris til ditt prosjekt? -Vi er her for å hjelpe deg.

Tegning

Opptegning av bygg i plan snitt og fasader med inntegning på situasjonsplan. Som kunde bestemmer du selv dimensjonene på bygget, lengde, bredde, høyde, takvinkel.
Du forteller, vi tegner!

Søknader

Vi påtar oss komplett søknadsprosess for byggene, det innbefatter nabovarsler, søknad om avkjøring, og ulike former for dispensasjonssøknader. Også søknad til Arbeidstilsynet der det er behov for det .

Fundament og armering

Våre samarbeidende ingeniører utarbeider komplette tegninger for fundament og betong samt tegninger for armering inkludert bøyelaster. Ved ferdig bygg utarbeider vi søknad om brukstillatelse.

«Vi bygger for folk flest, fordi det er dem det er flest av ;)»

Landbruksbygg

Vårt engasjement stopper ikke ved stålbygg – vi har også lang erfaring med å levere landbruksbygg i ulike varianter. Spør oss gjerne om råd og priser, så hjelper vi deg med ditt landbruksprosjekt. Vi er her for å gi deg pålitelige og skreddersydde stålbygg og stålhaller som oppfyller dine behov og overgår dine forventninger.

 

 

Bestillingsprosessen er enkel og sømløs. Vi samarbeider tett med deg for å planlegge bygget, og du får dra nytte av vår tverrfaglige ekspertise fra byggebransjen. Vi er med deg hele veien, fra prosjektering inkludert fundament, til et ferdig bygg som oppfyller dine spesifikasjoner.

Få pris på stålbygg

Produkt

Noen bilder fra våre prosjekter: